Gather at Vanier

Budget:
$ 335,000
Status:
Complete
Occupancy:
June 2017
Project Manager:
UBC Project Services - Aletha Utimati
Architect:
Wensley Architecture Ltd. and Integral Group
Const. Manager:
CDC Construction
Project Coordinator:
UBC Project Services - Victor Wong

PURPOSE OF PROJECT

The Vanier dining room was updated to provide a more cohesive and refreshed look.

WHAT WAS DONE

The walls and millwork finishes were replaced to better integrate all the food stations.  The servery area had new lighting installed to brighten up the space.  The fireplace, wall panels and seating booths were redesigned to provide a more accommodating and modern feel.

HIGHLIGHT

The project process included fast-tracking the design and construction so that the scope would be compatible with the available funding and timeline, as the dining room needed to be ready to function in time for a conference in the 2017 summer.